Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Mămica din Constanța care s-a filmat când își agresa fiica de doi ani, condamnată!

ro

07 Nov, 2022 13:52 1483 Marime text


Magistrații din Constanța au decis azi, 7 noiembrie 2022, condamnarea mămicii care s-a filmat când își agresa fiica de doi ani!
 
Femeia s-a ales cu pedeapsa de un an și șase luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
Mai mult, femeia a fost obligată la plata către persoana vătămată a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale.
 
Decizia nu azi nu este definitivă.
 
Oficial de la IPJ Constanța
 
Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au anunțat că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au luat la cunoștință despre imaginile de pe o rețea de socializare în care o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanța, agresa o fetiță de 2 ani.
 
„Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecție provizoriu împotriva mamei“, au arătat reprezentanții IPJ Constanța cu aceeași ocazie.
 
„Polițiștii au înștiințat D.G.A.S.P.C. Constanța, iar întrucât tatăl nu se aflau în țară, minora, împreună cu frații acesteia, de 5, respectiv, 8 ani, au fost preluați de reprezentanții instituției, în vederea dispunerii măsurilor de protecție socială“, au mai spus reprezentanții IPJ Constanța.
 
Ulterior, mama a fost reținută timp de 24 de ore. Tatăl s-a întors în țară și a preluat copii, inclusiv pe micuța de doi ani.
 
Apoi, mama a fost plasată sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii