Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei mămici din Constanţa, condamnate definitiv. Iată ce au făcut!

ro

02 Nov, 2018 00:00 4314 Marime text
Hotărâre definitivă în dosarul celor trei mămici din Constanţa acuzate că ar fi bătut un copil la Şcoala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ din Constanţa.
 
Cele trei au fost condamnate la câte un an şi două luni de închisoare cu suspendare. Inculpatele au mai fost obligate să urmeze un curs de pregătire şcolară ori de calificare profesională şi să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa sau la Serviciul Public de Asistenţă Socială - Căminul Pentru Persoane Vârstnice, pe o perioadă de 90 de zile lucrătoare. Mai mult, instanţa a dispus ca inculpatele să achite fiecare 1.200 de lei către partea civilă (…), cu titlu de daune morale.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
De menţionat că cele trei mămici au fost reţinute şi arestate la domiciliu începând cu data de 1 februarie până la data de 1 martie.
 
Pe data de 1 februarie, Judecătoria Constanţa a respins ca nefondată propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatele.
 
Reamintim că incidentul a avut loc pe data de 30 ianuarie, în incinta şcolii. Potrivit directorului unităţii de învăţământ, în jurul orei 13.00, mamele a doi elevi ai clasei a V-a au solicitat accesul în şcoală pentru a depune plângeri cu privire la comportamentul violent al unui coleg de clasă asupra copiilor lor.

Profitând de faptul că elevii erau în timpul recreaţiei, mamele ar fi mers pe holul instituţiei, întâlnind elevul în cauză. După o discuţie purtată cu acesta, s-ar fi iscat o altercaţie între cei trei. Profesorul de serviciu a intervenit, despărţindu-i. În scurt timp, la faţa locului au ajuns directorul adjunct, gardianul şi alte cadre didactice, care au scos din incinta şcolii mamele agresive.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii