Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Andrei Bodean rămâne în fruntea DNA Constanța. Delegare cu dată fixă

ro

28 Oct, 2019 00:00 1930 Marime text
Direcţia Naţională Anticorupţie a declanşat, pe data de 19 septembrie, procedura în vederea ocupării postului vacant de procuror-şef serviciu al Serviciului Teritorial Constanţa. Pe data de 9 octombrie, procurorul Andrei Bodean (delegat în fruntea acestei unități de parchet) s-a înscris la concursul organizat pentru ocuparea postului de procuror-şef al DNA Constanţa. 
 
Recent, Direcţia Naţională Anticorupţie a anunțat public că, până la noi modificări, Serviciul Teritorial Constanţa să fie condus, cel puțin până la data de 31 martie 2020, de procurorul Andrei Bodean, dată la care expiră delegarea mai sus menționată. 
 
După consultarea colectivului de procurori, cu respectarea confidenţialităţii opţiunilor şi a avizului consultativ al Colegiului de conducere, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie înaintează propunerea de numire în funcţiile de conducere vacante, Consiliului Superior al Magistraturii. Ulterior, candidaţii vor susţine un interviu în faţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.   
 
Citește și: 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii