Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eroina de la şcoală! O copilă şi-a salvat de la nenorocire două colege de clasă! Povestea completă din sala de judecată

ro

19 Oct, 2019 00:00 1816 Marime text

Trimis în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea pentru lipsire de liberate în mod ilegal, agresiune sexuală şi tentativă de lipsire de libertate în mod nelegal, un bărbat din Tulcea a fost condamnat în primă instanţă la aproape patru ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa.


În fapt, procurorii din Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea au reţinut prin actul de sesizare că aproape de începutul lunii octombrie 2016, persoanele vătămate F.A., în vârstă de 11 ani, şi P.I., în vârstă de 12 ani, au plecat de la şcoală pe jos către locuinţele lor. Cele două copile au ajuns în zona casei inculpatului pe care îl ştiau din vedere. Aici s-au oprit puţin pentru a lua nişte nuci de jos, după care cele două fete au trecut în continuare pe lângă curtea inculpatului, ajungând până lângă un magazin.


Atunci, inculpatul a ieşit din curtea sa şi le-a chemat pe fete la el să vorbească.


Individul a abordat-o pe copila de 11 ani spunându-i că ar semăna cu fata lui, ulterior propunându-le fetelor să meargă în curtea sa pentru a le da nişte gutui.


După ce le-a dat câte o gutuie, inculpatul a ieşit cu fetele înapoi în stradă, după care le-a cerut copilelor să-l urmeze din nou în curte pentru a le da bani.


În continuare, inculpatul le-a spus fetelor să îl urmeze din nou spre interiorul curţii sale pentru a le da bani.


A acceptat doar fata de 11 ani, însă în acel moment pe stradă şi-au făcut apariţia alte două colege, care le-au avertizat pe cele două să arunce gutuile primite de la inculpat şi să plece de la poarta acestuia.


Observând, inculpatul a reacţionat şi le-a apucat strâns de mâini pe cele două fete, pe care a început să le tragă cu forţa către poarta curţii sale. Atunci, una dintre tinerele care şi-au făcut ulterior apariţia în zonă a intervenit şi a început să îl lovească pe inculpat peste mâini pentru a le elibera pe fete, totodată apucând-o pe copila de 12 ani şi trăgând-o din mâna inculpatului până a eliberat-o.


Apoi, tânăra salvatoare s-a apropiat din nou de inculpat pentru a o ajuta şi pe copila de 11 ani care era prinsă cu mâna de către inculpat. Atunci, inculpatul a început, cu mâna rămasă liberă, să o pipăie continuu pe fund, după care a încercat să îi pună mâna şi pe sâni pe cea care încerca să le salveze pe cele două copile.


Tânăra a l-a lovit cu pumnul în faţă pe inculpat, astfel scăpând de acesta şi depărtându-se de el. Atunci, individul i-a pus persoanei vătămate de 11 ani mâna la gură pentru a nu ţipa, a luat-o în braţe şi a fugit cu aceasta către poarta curţii intrând în interior, unde i-a dat drumul pe jos, însă a continuat să o ţină cu un braţ de gât pe după ceafă, cu mâna pe gură.


Cu cealaltă mână a închis poarta şi de acolo a intrat în casă conducând-o în continuare în mod forţat pe fată în interior. Pe timpul deplasării către casă, copila de 11 ani tot încerca să se zbată şi să fugă, dar inculpatul o ţinea strâns.


„Inculpatul i-a spus persoanei vătămate să se pună pe pat, că nu îi face nimic, iar ea s-a aşezat pe pat. Apoi i-a zis să îşi scoată geanta, că nu îi face nimic, dar fata a refuzat. Inculpatul a început atunci să se uite urât la ea, inducându-i o puternică stare de temere. Din acest motiv, copila i-a spus inculpatului că trebuie să plece acasă, căci o aşteaptă mama sa. După ce persoana vătămată a insistat în mod repetat să o lase să plece şi pe fondul stării crescânde de temere, s-a ridicat de pe pat, plecând spre uşă pentru a ieşi afară. Inculpatul s-a postat în faţa uşii de la camera unde se aflau, în mod evident pentru a o împiedica să plece de acolo, motiv pentru care fata a început să ţipe foarte tare şi să plângă. Inculpatul a apucat-o în braţe şi a început să o pupe de mai multe ori pe frunte“, conform anchetatorilor.


În acest timp, tânăra care a salvat-o pe fata de 12 ani din mâinile inculpatului aflată afară a început să lovească cu un băţ în uşa locuinţei pentru a o deschide, totodată ţipând la prietena sa aflată în interior.


Atunci inculpatul s-a dat la o parte din calea persoanei vătămate, care urgent s-a dus către uşă, pe care a deblocat-o prin mutarea cuiului şi a deschis uşa casei.


Afară se afla tânăra care lovea uşa cu respectivul băţ şi care, imediat, a tras-o tare de mână pe copila de 11 ani şi a scos-o din casă, fugind toate cele patru fete către casa persoanei vătămate. Aici au povestit mamei persoanei vătămate cele întâmplate, iar aceasta a anunţat organele de poliţie.


Sursa text: rolii.ro


Inculpatul a fost trimis în judecată, dosarul fiind soluţionat în primă instanţă de Judecătoria Tulcea. Instanţa a decis condamnarea inculpatului la aproape patru ani de închisoare cu executare, fiind totuşi achitat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală asupra tinerei care le-a scăpat din mâinile inculpatului pe cele două copile.


Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Constanţa.


Citeşte şi:


Un caporal de la Unitatea Militară din Clinceni, suspectat că ar fi agresat o minoră


Caz inedit la Constanţa! Un băiat de clasa a V-a, despăgubit după ce i s-a extirpat un testicul, în urma unei lovituri încasate în pauză de la un coleg


Caz şocant la Constanţa! O copilă de cinci ani, agresată sexual într-un microbuz închiriat de grădiniţă


Caporal, reţinut pentru agresiune sexuală. Ce spune Ministerul Apărării Naţionale
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii