Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După cazul celor șase sticle de șampanie Moet & Chandon Rose Judecătoria Constanța. Aproape trei ani de închisoare cu executare pentru mai multe batoane de salam

ro

25 Jun, 2021 12:09 2237 Marime text
 
   Recent, Judecătoria Constanța a decis condamnarea în primă instanță a unui tânăr din municipiu, de 20 de ani, la 2 ani şi 8 luni închisoare cu executare, pentru furt calificat (pedeapsă obținută prin contopire). Cel în cauză este acuzat că a sustras dintr-un magazin șase sticle de șampanie Moet & Chandon Rose, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 1500 de lei.
 
Zilele trecute, într-un alt caz, tot Judecătoria Constanța a condamnat un alt bărbat la doi ani și zece luni de închisoare cu executare (pedeapsă obținută tot prin contopire) după ce a furat mai multe batoane de salam dintr-un supermarket din Constanța.
 
În acest caz, valoarea prejudiciului a fost de aproximativ 200 lei, fiind recuperat în totalitate prin restituirea bunurilor.

Cu ocazia audierii, inculpatul a recunoscut comiterea infracțiunii, declarând că a mers la magazin cu intenția de a sustrage alimente și ulterior de a le vinde pentru a face rost de bani.   

Dosarul batoanelor de salam se află în prezent pe rolul Curții de Apel Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii