Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul în care primarul din Saraiu, Dorinela Irimia, a fost amenințată cu moartea și șicanată în trafic, la primul primul termen în apel

ro

27 Jul, 2020 00:00 1539 Marime text
  • Faptele ar fi avut loc în 21 aprilie 2016.

Judecătorii Curții de Apel Constanța au stabilit primul termen de judecată (24 septembrie) în dosarul (570/842/2017) în care primarul localității Saraiu, Dorinela Irimia, a fost amenințată cu moartea și șicanată în trafic.


În prezenta cauză, Judecătoria Hârșova a decis condamnarea unui bărbat la pedeapsa amenzii în cuantum de 6.000 lei - fiind stabilite 120 de zile – amendă, cu suma corespunzătoare unei zile - amendă de 50 lei - pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Decizia Judecătoriei Hârșova a fost contestată la Curtea de Apel Constanța de primarul localității Saraiu, Dorinela Irimia.


În actul de sesizare a instanței, procurorii arată că, la data de 21 aprilie 2016, persoana vătămată a formulat plângere penală solicitând cercetarea inculpatului.


Primarul localității Saraiua susținut atunci că a fost insultată și amenințată de inculpat, a fost urmărită de acesta cu un autovehicul pe care inculpatul îl oprea brusc lângă persoana vătămată cu scopul de a o speria.


De asemenea, inculpatul ar fi blocat ieșirea autoturismului în care se afla persoana vătămată din curtea unoir martorilor unde acesta se refugiase pentru a scăpa de șicanele verbale și din trafic ale inculpatului, împrejurare în care persoana vătămată a solicitat intervenția organelor locale de poliție.


Citește și

Polițist local amenințat cu o toporișcă în Piața Tomis III. Condamnare definitivă

Un polițist de la Arestul IPJ Constanța, amenințat




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii