Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru ultraj după incidentul în care a fost implicat președintele CJC, Mihai Lupu

ro

04 Apr, 2023 20:35 2081 Marime text



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au deschis un dosar penal in rem (față de faptă) cu privire la incidentul în care a fost implicat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Informația a fost confirmată, pentru ZIUA de Constanța, de Mihai Alexandru Stanciu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.  

Potrivit șefului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în cauză se fac cercetări pentru ultraj.   

Amintim că la data de 02.04.2023, în mediul online a apărut un clip video cu o înregistrare din 17.11.2021 de pe camera unui polițist local, în care apar și președintele Consiliului Județean Constanța Mihai Lupu și șoferul acestuia, cărora nu li se permitea accesul cu autoturismul în care se aflau în Peninsulă, pe la bariera instalată de Primăria Constanța, motivat de faptul că nu ar fi avut permis de acces.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

 Avere și interese Cine este polițistul local implicat în incidentul la care a luat parte președintele CJC, Mihai Lupu (DOCUMENTE)

 LIVE VIDEO Mihai Lupu face declarații despre imaginile apărute în mediul online. „Îmi cer scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor“

Ce spune primarul Chițac cu privire la incidentul în care a fost implicat președintele CJC, Mihai Lupu


 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii