Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avere și interese Cine este polițistul local implicat în incidentul la care a luat parte președintele CJC, Mihai Lupu (DOCUMENTE)

ro

04 Apr, 2023 14:18 2749 Marime text


La data de 02.04.2023, în mediul online a apărut un clip video cu o înregistrare din 17.11.2021 de pe camera unui polițist local, în care apar și președintele Consiliului Județean Constanța Mihai Lupu și șoferul acestuia, cărora nu li se permitea accesul cu autoturismul în care se aflau în Peninsulă, pe la bariera instalată de Primăria Constanța, motivat de faptul că nu ar fi avut permis de acces. 

Ieri, 3 aprilie, președintele CJC a făcut declarații de presă cu privire la acest eveniment, unde și-a cerut scuze public constănțenilor pentru atitudinea sa.

Cotidianul ZIUA de Constanța vă prezintă detalii despre polițistul local, Rădulescu Emilian Andrei, implicat în evenimentul mai sus menționat.

Facem precizare că acesta nu mai lucrează în prezent ca polițist local, întrucât a demisionat din funcție în anul 2022.


Averea și interesele lui Rădulescu Andrei Emilian în 2019

În declarația de avere completată la data de 15.06.2020, polițistul local Rădulescu Emilian Andrei a declarat la categoria clădiri un apartament în suprafață de 69 mp, dobândit în anul 2007, la care deține o cotă parte de 50%, ai cărui titulari sunt Rădulescu Emilian Andrei și Rădulescu Adriana Florența.

La categoria bunuri mobile, a declarat două autoturisme. Unul marca Opel, an de fabricație 2005, dobândit prin vânzare-cumpărare și un alt automobil marca Peugeot, an de fabricație 2014, dobândit tot prin vânzare-cumpărare.

La capitolul datorii, acesta a menționat două credite. Unul la BRD, contractat în anul 2007, scadent în 2022, cu o valoare de 35.000 de euro și un altul la Garanti Bank, contractat în 2019, scadent în 2024, cu o valoare 23.500 de euro.

În ceea ce privește venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, în declarația de avere completată în anul 2020, acesta a declarat un venit anual încasat ca polițist local la DGPLC, în valoare de 31.963 lei și o alocație de stat pentru copii în valoare de 1.404 lei de la AJPIS.

Rădulescu mai preciza în declarația de avere de la acea dată că soția lui nu deține venituri.

În declarația de interese completă la aceeași dată cu declarația de avere, Rădulescu preciza calitatea sa de membru în cadrul SLSAP.


Averea și interesele lui Rădulescu în 2020

În declarația de avere completată la data de 12.04.2021, polițistul local Rădulescu Emilian Andrei a declarat la categoria clădiri, un apartament în suprafață de 69 mp, dobândit în anul 2007, la care deține o cotă parte de 50%, ai cărui titulari sunt Rădulescu Emilian Andrei și Rădulescu Adriana Florența.

La categoria bunuri mobile, a declarat două autoturisme. Unul marca Honda, an de fabricație 1996, dobândit prin vânzare-cumpărare și un alt automobil marca Peugeot, an de fabricație 2014, dobândit tot prin vânzare-cumpărare.

La capitolul Datorii, acesta a menționat două credite. Unul la BRD, contractat în anul 2007, scadent în 2022, cu o valoare de 35.000 de euro și un altul la Garanti Bank, scadent în 2024, cu o valoare de 23.500 de euro.

În ceea ce privește categoria venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, în declarația de avere completată în anul 2021, acesta a declarat un venit anual încasat ca polițist local la DGPLC, în valoare de 35.324 lei și o alocație de stat pentru copii în valoare de 2017 lei de la AJPIS.

În declarația de interese completată la aceeași dată, acesta nu a făcut niciun fel de mențiuni.


Ce arată declarația de avere și interese completate la data de 07.12.2022, la 30 de zile de la încetarea din funcția de polițist local

În declarația de avere completată la data de 07.12.2022, Rădulescu Andrei Emilian arată că deține o cotă parte de 50% dintr-un apartament în suprafață de 69 mp, dobândit în anul 2007, ai cărui titulari sunt Rădulescu Emilian Andrei și Rădulescu Adriana Florența.

La capitolul autoturisme, spre deosebire de anul 2021, Rădulescu a achiziționat un autoturism marca BMW, an de fabricație 2009, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

La capitolul datorii, figurează creditul la Garanti Bank, contractat în anul 2020, scadent în 2025, cu o valoare de 5.000 de euro.

În ceea ce privește veniturile din salarii, acesta a declarat drepturi salariale de la Primăria Constanța în valoare de 24.718 lei.

Alte venituri sunt cele ale soției, Rădulescu Adriana Florența, în valoare de 8.960 lei, de la SC Beauty of Passion SRL str. Poporului 143 Constanța, pentru coafura și alte activități de înfrumusețare.

În declarația de interese, Rădulescu a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Meridian.



Date despre Poliția Locală Constanța

Directorul instituției este Dumitru Ionuț, iar funcția de director general adjunct o ocupă Șerban Toader.

Bratu Daniel este șef la Biroul de Evidență Procese verbale, Todireanu Cătălin Demetriad este șef al Serviciului de Ordine Publică, Marga Marius Marian este șeful biroului de Monitorizare Zone Publice și Intervenții, Palade Adrian este șeful serviciului Rutier, Munteanu Bogdan Cătălin este șeful biroului de Activitate Comercială iar Petcu Mugurel Leonard ocupă funcția de șef al Biroului de Protecția Mediului. 
 
Direcția Generală Poliția Locală își desfășoară activitatea pe raza municipiului Constanţa, având sediul pe str. Amzacea nr. 13.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța este un compartiment funcțional în cadrul aparatului de specialitate al primarului, funcționând în baza prevederilor Legii nr. 155/2010, republicată, a Poliției Locale și a Hotărârii de Guvern nr. 1332/2010 privind aprobarea Regulamentului - cadru de organizare și funcționare a Poliției Locale.

Poliţia Locală s-a înfiinţat în scopul exercitării atribuţiilor privind apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, în următoarele domenii:

a) ordinea şi liniştea publică, precum şi paza bunurilor;

b) circulaţia pe drumurile publice;

c) disciplina în construcţii şi afişajul stradal;

d) protecţia mediului;

e) activitatea comercială;

f) evidenţa persoanelor;

g) alte domenii stabilite prin lege.


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta declarațiile de avere și interese ale fostului polițist local.




Citește și:

Mihai Lupu face declarații despre imaginile apărute în mediul online. „Îmi cer scuze pentru ieșirea nervoasă tuturor locuitorilor“

Ce spune primarul Chițac cu privire la incidentul în care a fost implicat președintele CJC, Mihai Lupu

Ce spune Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, despre imaginile apărute în spațiul public cu Mihai Lupu

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii