Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi renumiți judecători din Constanța ies la pensie!

ro

18 Dec, 2022 12:24 3081 Marime text



Magistratul Teodor Viorel Gheorghe, fost președinte al Tribunalului Constanța, judecător cu grad profesional de judecător de curte, în prezent magistrat al Secției Penale a Tribunalului, a solicitat eliberarea sa din funcție, ca urmare a pensionării!

O cerere similară a fost înaintată Consiliului Superior al Magistraturii și de către magistratul Iulia Cezara Suciu, din cadrul Secției penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții de Apel Constanța.

Ambele solicitări ale renumiților judecători constănțeni au fost analizate de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Secția a aprobat cererile și a decis înaintarea acestora către Președintele României, pentru semnarea decretelor privind eliberarea din funcție a celor doi judecători, ca urmare a pensionării.

Amintim, în ultimele luni, CSM a aprobat nenumărate cereri de pensionare din partea magistraților constănțeni, dar și din țară, judecători și procurori, confirmând astfel valul plecărilor masive din sistem.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii