Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DNA Constanța nu renunță la acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu Cristian Antohi

ro

19 Jul, 2022 15:21 1574 Marime text


 
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța nu renunță la acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu Cristian Antohi.
 
Recent, Tribunalul Constanța, instanță investită cu soluționarea cauzei, a respins acordul de recunoaştere a vinovăţiei și a dispus trimiterea cauzei la procurorul DNA - Serviciul Teritorial Constanţa, în vederea continuării urmăririi penale.
 
Decizia Tribunalului Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Cauza este disjunsă din dosarul lui Daniel Manole, fostul director al Agenției Române pentru Salvarea Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM).
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Sute de contracte de achiziții publice
Totul despre firmele implicate în dosarul lui Daniel Manole, directorul Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii