Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Bărbat, reținut pentru deținere de droguri de risc pentru consumul propriu. Ce au descoperit procurorii în casa suspectului

ro

16 Jul, 2020 17:32 1278 Marime text
  • Procurorii DIICOT au dispus reținerea unui bărbat pentru deținere de droguri de risc pentru consumul propriu.

La data de 16.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului F.G.N., pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit faptul că, începând cu primăvara anului 2020, în baza aceleiaşi rezoluţii infracționale, inculpatul F.G.N. a cultivat în mai multe rânduri cannabis la locuinţa sa şi a recoltat şi a deţinut fragmente din plantele de cannabis, fără drept.

La data de 16.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 42 de plante de cannabis, fragmente recoltate din plantele de cannabis, în greutate totală de aproximativ 1,7 kilograme de cannabis, materiale şi instrumente destinate cultivării cannabisului.

„Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, transmit procurorii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii