Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia prin care instanța a dispus intrarea în faliment a SC Murfatlar SA a fost atacată cu recurs

ro

26 Jul, 2017 22:27 2404 Marime text
Societatea Murfatlar România SA a atacat cu recurs decizia prin care Tribunalul Constanţa a dispus începerea procedurii falimentului debitorului SC Murfatlar România SA. Potrivit termene.ro, recursul a fost formulat pe 20 iulie 2017.

Reamintim că judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au respins pe 17 iulie 2017 ca nefondate, contestaţiile la hotărârea Adunării Creditorilor debitoarei SC Murfatlar România SA din 4 mai formulate de Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale - Sector 1 Bucureşti şi BRD - Groupe Société Générale SA.decizie în dosarul în care s-a cerut insolvenţa societăţii Murfatlar România SA. Noul termen a fost stabilit pentru data de 23 octombrie. 
 

„Admite excepţia decăderii creditoarei SC MAR SRL din dreptul de a-şi modifica contestaţia la hotărârea Adunării Creditorilor debitoarei SC Murfatlar România SA din 4.05.2017. Respinge această cerere de modificare a contestaţiei ca tardiv formulată. Admite contestaţiile formulate creditorii Covalciuc Ovidiu Dumitru Ciprian şi SC MAR SRL la hotărârea Adunării Creditorilor debitoarei SC Murfatlar România SA din 4.05.2017. Anulează hotărârea Adunării Creditorilor debitoarei SC Murfatlar România SA din 4.05.2017. Constată ca au votat planul de reorganizare categoria creanţelor garantate şi a creanţelor salariale, planul fiind respins de categoria creanţelor bugetare şi categoria creanţelor chirografare. În conformitate cu prevederile art. 101 alin.1 pct. A din Legea 85/2006, constată ca planul de reorganizare nu a fost aprobat de adunarea creditorilor“, potrivit minutei judecătoreşti.

 
Mai departe, instanţa a „respins cererea formulată de creditoarea SC Compania de Supraveghere IG SRL de trecere la faliment ca lipsită de interes. Admite cererile de trecere la faliment formulate de creditorii Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi - Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa şi Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 1 Bucureşti“. În acest context, raportat la art. 107 lit. B din Legea privind procedura insolvenţei, Tribunalul Constanţa a dispus începerea procedurii falimentului debitorului SC Murfatlar România SA.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa din 20 martie 2012. Până în prezent, instanţa a acordat peste 50 de termene. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii