Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizia Curții de Apel Constanța Hotărârea Consiliului Local prin care JT Grup Oil a pierdut contractul de închiriere a cuvetei lacului Siutghiol este corectă!

ro

30 Jan, 2023 19:43 2272 Marime text
  • Amintim, inițial, Tribunalul Constanța a respins excepția lipsei de interes, ca neîntemeiată
  • Instanța a admis cererea și a anulat HCL nr. 35/29.01.2021 adoptată de pârâtul Consiliul Local al Municipiului Constanţa
  • Dar Consiliul Local Constanța a atacat la Curtea de Apel Constanța hotărârea prin care i s-a dat dreptate companiei JT Grup Oil, controlată de Jean Paul Tucan
  • La termenul din 30 ianuarie a.c., judecătorii de la Curte, au dat dreptate Consiliul Local Constanța
 
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat definitiv în dosarul nr. 4481/118/2021 în care JT Grup Oil solicita anularea HCL Constanța nr. 35/29.01.2021 privind încetarea valabilității HCL nr.175/2019 privind încheierea prin licitație publică a cuvetei lacului Siutghiol și a luciului de apă aferent pentru desfășurarea de activități de agrement, divertisment, culturale și sportive.

Amintim, inițial, Tribunalul Constanța a respins excepția lipsei de interes, ca neîntemeiată.
Instanța a admis cererea și a anulat HCL nr. 35/29.01.2021 adoptată de pârâtul Consiliul Local al Municipiului Constanţa.
Dar Consiliul Local Constanța a atacat la Curtea de Apel Constanța hotărârea prin care i s-a dat dreptate companiei JT Grup Oil, controlată de Jean Paul Tucan.
 
La termenul din 30 ianuarie a.c., judecătorii de la Curte, au dat dreptate Consiliul Local Constanța.

Iată decizia pe scurt: „Modifică sentința. Admite recursul formulat de recurentul-pârât Consiliul Local al Municipiului Constanţa. Casează în tot sentinţa recurată, şi rejudecând, Admite excepția lipsei de interes şi respinge cererea formulată de reclamanta JT GRUP OIL SRL ca lipsită de interes. Respinge recursul incident ca nefondat. Obligă intimata-reclamantă la plata cheltuielilor de judecată către recurentul-pârât în cuantum de 5.117 lei reprezentând onorariu avocat fond şi recurs. Definitivă”.

Decizia judecătorilor este definitivă în acest dosar.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Consiliul Local Constanța duce procesul cu JT Grup Oil la Curtea de Apel

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii