Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM, decizii importante! Sunt vizați mai mulți judecători

ro

27 Aug, 2023 14:53 1656 Marime text
Sediu CSM

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat (în unanimitate) următoarele decizii:
 
1. prelungirea delegării doamnei judecător Monica Matuschka în funcția de președinte al Secției I civile a Tribunalului Caraș-Severin, începând cu data de 26.09.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
2. prelungirea delegării domnului judecător Dincă Andrei-Radu în funcția de președinte al Secției civile a Tribunalului Ilfov, începând cu data de 26.09.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
3. prelungirea delegării domnului Cornoiu Cosmin-Virgil, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Buftea, în funcția de vicepreședinte al Tribunalului Ilfov, începând cu data de 26.09.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni, sub rezerva prelungirii delegării sale în funcție de execuție la Tribunalul Ilfov.
 
4. prelungirea delegării doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel Langtaler Ana Maria în funcția de președinte al Secției I civile a
Tribunalului Sibiu, începând cu data de 26.09.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
5. prelungirea delegării domnului judecător cu grad profesional de curte de apel Constantin Mihăiţă în funcţia de preşedinte al Secţiei I civile a Tribunalului Brăila, începând cu data de 26.09.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
6. prelungirea delegării domnului judecător Kazanci Carlo Eduard în funcţia de preşedinte al Secţiei penale a Judecătoriei Ploieşti, începând cu data de 05.10.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
7. prelungirea delegării domnului judecător Crainea Mugur Antonio în funcţia de vicepreşedinte al Judecătoriei Brăila, începând cu data de 19.09.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
8. prelungirea delegării doamnei judecător Todiraş Paula în funcţia de preşedinte al Secţiei civile a Judecătoriei Brăila, începând cu data de 19.09.2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii