Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a aprobat! Un procuror DIICOT Constanța iese la pensie! Teliceanu, noul șef al Parchetului de pe lângă Tribunal

ro

25 Aug, 2021 00:00 2860 Marime text
 
  • Schimbări importante în justiția din Constanța!
 
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Codruţei Diana Drăguşelea, procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Constanţa.
 
Potrivit CSM, eliberarea din funcţie este valabilă începând cu data de 01 septembrie 2021.
 
Codruţa-Diana Drăguşelea a fost numită procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, prin Dectretul nr.829 din 22 octombrie 2002.
 
Tot în ședința de ieri, CSM a hotărât delegarea în funcţia de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a lui Viorel Gabriel Teliceanu, procuror la aceeaşi unitate de parchet, în prezent delegat în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală, începând cu data de 01.09.2021, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni.
 
În continuare, tot ieri, CSM a hotărât delegarea în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa a lui Grigore-Iacobici Gill-Julien, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 01.09.2021.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și
 
Schimbări importante în justiția din Constanța. Totul se decide azi, la CSM
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii