Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă la Medgidia! Un bărbat, arestat pentru că și-ar fi ucis mama

ro

12 Dec, 2021 15:33 4705 Marime text

 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat și obținut arestarea preventivă a unui bărbat, de aproximativ 50 de ani, din municipiul Medgidia, acuzat că și-ar fi omorât propria mamă.
 
Cel în cauză a fost arestat preventiv preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
 
Oficial!   
 

Solutia pe scurt: înch. În baza art. 226 C.p.p. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art. art. 223 alin.(1) şi alin. (2) din C. proc. pen. rap. la art. 202 alin. (1) şi (3) C. proc. pen., Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.12.2021 şi până la data de 09.01.2022 inclusiv a inculpatului – ... pentru comiterea infracțiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 Cpen.. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpat şi punerea acestuia în imediată executare. În baza art. 227 alin. 2 c.p.p. Respinge ca nefondate cererile formulate de apărătorul inculpatului de luare faţă de acesta a unei măsuri mai puţin restrictive . Dispune avansarea onorariului apărătorului din oficiu în sumă de lei ce se avansează din fondurile MJ. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu.

 
Cel în cauză este suspectat că, la începutul acestei luni, pe fondul unui conflict în familie, și-ar fi bătut mama.
 
Ulterior, din cauza rănilor, femeia a decedat câteva zile mai târziu.
 
Mandatul emis de tribunal nu este definitiv.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii