Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:24 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în cartierul Medeea din Constanța. Tânără înjunghiată de 42 de ori. Începe judecata

ro

14 Dec, 2021 00:00 15401 Marime text

 
  • Procurorii spun că victima a fost înjunghiată cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât inculpatul i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.
 
 
O tânără din Constanța, de 32 de ani, a fost ucisă de cel care urma să-i devină cumnat. Crima a avut loc la jumătatea lunii septembrie 2021.
 
Ieri, 13 decembrie 2021, Tribunalul Constanța a dat undă verde pentru începerea procesului.
 
Oficial
 

Constată legalitatea sesizării instanţei cu Rechizitoriul 1737/P/2021 emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa prin care a fost trimis în judecată inculpatul în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile art.188 alin.1 – 189 alin.1 lit.h C.pen., Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauză faţă de inculpatul Cu drept la contestaie.   

 
Conform procurorilor, bărbatul, de 41 de ani, a înjunghiat-o pe femeie de 42 de ori. Sora victimei trăia în concubinaj cu inculpatul.
 
La un moment dat, victima i-ar fi sugerat surorii sale că ar fi mai bine să-l părăsească pe inculpat.
 
Ce spun procurorii
 
Prin ordonanţa din data de 19 septembrie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.D., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei curente.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orelor 17.00, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanța, inculpatul a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Crimă la Medgidia!
Un bărbat, arestat pentru că și-ar fi ucis mama

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii