Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă! „Coco“ din Medgidia a luat 11 ani de închisoare!

ro

11 Nov, 2021 15:15 4108 Marime text

 
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au decis azi condamnarea la 11 ani de închisoare (pedeapsă obținută prin contopire) a lui Florin F., un tânăr de 24 de ani, din Medgidia, zis și „Coco“, acuzat de omor.
 
Decizia este definitivă!
 
În dimineața zilei de 18 aprilie 2020, oamenii legii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe poteca din pădurea de pe raza satului Făclia a identificat o persoană de sex masculin, căzută cu fața în jos, inconștientă și plină de sânge la nivelul capului.
 
În apropiere au fost găsite o sacoșă cu haine pentru copil (pe care persoana vătămată le primise de la un consătean în urmă cu o zi), precum și un bidon PET de 2,5 litri de bere Timișoreana (cu jumătate de conținut) și un pahar din sticlă.
 
Imediat, persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Orășenesc Cernavodă.
 
Victima a decedat la data de 03 august 2020.
 
Fiind audiat în cursul urmăririi penale, inculpatul a declarat că a lovit-o de trei ori în cap pe persoana vătămată cu un par lung de circa un metru și jumătate și gros ca o coadă de cazma, cu intenția de a o bate și speria, iar nu de a o ucide, întrucât aceasta încercase prima să îl lovească cu pumnul.
 
Mai mult, tânărul inculpat a explicat că amândoi erau prieteni din copilărie, au fost cercetați și condamnați împreună în aceleași dosare pentru furturi din vagoanele CFR, ba chiar sunt judecați sub control judiciar într-o astfel de cauză penală aflată pe rolul Judecătoriei Medgidia.
 
Pe potecă persoana vătămată îl rugase pe inculpat să își asume el singur comiterea furtului pentru care erau judecați amândoi, însă o refuzase și de aceea persoana vătămată l-a înjurat și a încercat să îl lovească cu pumnul.
 
S-a ferit și a fugit, însă pentru că persoana vătămată a strigat la el să se întoarcă, el s-a înarmat cu un par găsit pe jos, provenit dintr-un copac rupt și s-a apropiat. Când a fost din nou înjurat, a lovit-o de trei ori cu acel par în cap pe persoana vătămată, iar după a treia lovitură, victima agresiunii a căzut la sol. A lăsat-o pe victimă căzută la fața locului, iar el a plecat acasă, gândindu-se că starea celui lovit nu ar fi așa de gravă.
 
Acasă s-a gândit să scape de obiectele care îl incriminau, adică pantalonii bluejeans, geaca neagră și adidașii săi albi, posibil pătate cu sânge, așa că le-a aruncat la marginea localității Făclia, acolo unde deja fuseseră găsite de organele de urmărire penală.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii