Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa - „Ziua PORTIS“ 2018. Consultare de piaţă pentru organizarea evenimentului (document)

ro

11 Jul, 2018 00:00 1631 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa consultă piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei serviciilor de organizare a evenimentului „Ziua PORTIS“, în cadrul proiectului „Port - Cities: Innovation For Sustainability“.
 
Activităţile organizate în cadrul evenimentului intitulat „Ziua PORTIS/PORTIS day“ se vor desfăşura în municipiul Constanţa, preponderent în zona centrală, în centrul istoric şi în Portul Constanţa.
 
Evenimentul pentru care se achiziţionează serviciul se va desfăşura în data de 7.09.2018 şi va cuprinde mai multe acţiuni. Astfel, va fi organizată o expoziţie de fotografie, artă, creaţie şi idei cu tema „Portul şi Marea în viaţa oraşului“. Tema lucrărilor se va axa pe „Rolul şi importanţa Portului şi a proximităţii Mării în viaţa oraşului“. Accesul va fi gratuit.

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizat un tur pietonal, dedicat localnicilor şi turiştilor, care se va desfăşura în centrul istoric al municipiului Constanţa. Va fi parcurs un traseu ce va cuprinde obiectivele de patrimoniu arhitectural, cultural, istoric şi arheologic din această zonă. Turul pietonal se va face pentru un număr de aproximativ 100 de persoane, coordonat de către ghid/ghizi specializaţi, în limba română.
 
Totodată, se va organiza un tur cu autobuzul supraetajat, în Portul Comercial Constanţa, dedicat localnicilor şi turiştilor, pentru minimum 35 de persoane.
 
Data-limită pentru depunerea ofertelor este 12 iulie 2018, iar data-limită pentru consultare este 13 iulie 2018.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de Primăria Municipiului Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii