Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:40 05 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnat cu executare în primă instanţă! Curtea de Apel, anunţ important în cazul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia!

ro

04 Jul, 2022 00:00 9838 Marime text
 
  • După decizia de condamnare, maşina judecătorului din dosar a fost vandalizată.
  • Edilul a declarat că nu are nicio legătură cu acest incident.
  •  „Acest lucru mi se pare josnic, pentru persoana care a făcut așa ceva. Îmi pare rău de incident. (...) Cine a făcut a făcut o mare greșeală. E totuși un magistrat. (...)“, a mai spus Vrabie cu privire la vandalizarea mașinii judecătorului.
  • În paralel, la parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța am înregistrat o plângere privind vandalizarea unui autoturism și că în prezent cercetările sunt în curs de desfășurare.   
 
Curtea de Apel Constanța, anunţ important în cazul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, condamnat în primă instanță la pedeapsa de un an şi şapte luni de închisoare cu executare, pentru fals intelectual
 
Hotărârea Judecătoriei Medgidia a fost contestată de Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, la Curtea de Apel Constanța.
 
Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru data de 08 decembrie 2022.
 
Amintim că, la data de 28 iunie 2022, Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, a decis condamnarea în primă instanță a lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, la pedeapsa de un an şi şapte luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.
 
După decizia de condamnare, maşina judecătorului din dosar a fost vandalizată.
 
Edilul a declarat că nu are nicio legătură cu acest incident.
 
 „Acest lucru mi se pare josnic, pentru persoana care a făcut așa ceva. Îmi pare rău de incident. (...) Cine a făcut a făcut o mare greșeală. E totuși un magistrat. (...)“, a mai spus Vrabie cu privire la vandalizarea mașinii judecătorului.
 
În paralel, la parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța am înregistrat o plângere privind vandalizarea unui autoturism și că în prezent cercetările sunt în curs de desfășurare.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, prima reacție oficială după condamnarea cu executare! Decizia nu este definitivă
 
Ce spune Valentin Vrabie, primarul din Medgidia
Mașina judecătorului Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, vandalizată! (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii