Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condamnare de ultim moment la Tribunalul Constanța! Cu executare pentru un cetățean tunisian

ro

31 Jul, 2023 10:43 805 Marime text
  • Potrivit procesului-verbal de depistare, întocmit de către organele de poliție din cadrul I.P.J.Constanța - Biroul Rutier Constanţa, a rezultat faptul că, în timpul testării, cetățeanul ar fi aruncat pe geamul portierei dreapta faţă al autoturismului un rucsac de culoare gri, în care au fost descoperite 5 plicuri din folie autosigilantă care conţineau substanţă vegetală de culoare verde - închis cu miros înţepător.

Trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, un cetățean tunisian a fost condamnat cu executare la Tribunalul Constanța!
 
Bărbatul – aflat sub imperiul unui termen de supraveghere stabilit printr-o altă sentinţa penală – a fost condamnat la pedeapsa rezultantă a închisorii de 2 ani şi 6 luni închisoare, prin privare de libertate.
 
Decizia Tribunalului Constanța nu este una definitivă!  
 
În actul de sesizare a instanței, se arată că în iulie 2022, lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Constanţa – Biroul Rutier Constanţa, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în staţiunea Mamaia, au efectuat semnal de oprire autoturismului marca Mercedes Benz, care circula pe bd.-ul Mamaia, dinspre localitatea Năvodari spre municipiul Constanța.
 
După legitimare, s-a stabilit faptul că la volanul  autoturismului se afla cetăţeanul tunisian.
 
Întrucât acesta prezenta manifestări specifice consumatorilor de substanţe ilicite, a fost condus la Spitalul Județean Constanţa, unde testarea a indicat la rubrica THC – Cannabinoid – rezultatul Pozitiv.
 
Potrivit procesului-verbal de depistare, întocmit de către organele de poliție din cadrul I.P.J.Constanța - Biroul Rutier Constanţa, a rezultat faptul că, în timpul testării, cetățeanul ar fi aruncat pe geamul portierei dreapta faţă al autoturismului un rucsac de culoare gri, în care au fost descoperite 5 plicuri din folie autosigilantă care conţineau substanţă vegetală de culoare verde - închis cu miros înţepător.
 
Potrivit raportul de constatare tehnico-științifică, întocmit de specialiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța, a rezultat faptul că proba înaintată în cauză este constituită din 45,7 grame cannabis.
 
Decizia tribunalului nu este una definitivă.
 
Foto cu rol ilustrativ.
 
Sursa: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constanța. Scandal monstru într-o mașină de Poliție! Șofer condamnat cu executare
 
Caz incredibil la Constanța!
Un bărbat ar fi încercat să-și omoare fratele pentru a rămâne cu cumnata!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii