Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:57 09 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisar șef de poliție din Constanța, acord de recunoaștere la DNA! Anunțul tribunalului

ro

24 Nov, 2022 15:19 1185 Marime text


Tribunalul Constanța a admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de DNA cu Carolina Dudnic, la data presupuselor fapte comisar șef de poliție în cadrul în cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța
 
Oficial!
 

Stabileşte pedeapsa de 10 (zece) luni închisoare, pentru săvârşirea de către inculpata Dudnic Carolina a infracţiunii de permitere a accesului unor persoane neautorizate la informaţii nedestinate publicităţii.
 
În baza art.360 alin.l şi 2 C.pen.: Stabileşte pedeapsa de 6 (şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de acces ilegal la sistem informatic. În baza art.39 alin.l lit.b C.pen.: Stabileşte pedeapsa rezultantă de 1 (un) an închisoare. In baza art. 83 C.pen.:
 
Dispune amânarea aplicării pedepsei rezultante de 1 ( unu ) an închisoare pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, potrivit art. 84 alin. 1 C.pen.. In baza art. 85 C. pen., inculpata Dudnic Carolina va respecta pe durata termenului de supraveghere obligaţiile prev. la lit. a - e, respectiv: - să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; - să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; - să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; - să comunice schimbarea locului de muncă; - să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
În baza art. 86 alin. 1 C.pen. pe durata termenului de supraveghere datele prevăzute la art. 85 alin. 1 lit. c-e C.pen. se vor comunica Serviciului de Probaţiune Constanţa. În baza art. 86 alin. 2 C.pen. supravegherea exercitării obligaţiei prevăzute de art. 85 alin. 2 lit. b C.pen. se va face de către Serviciul de Probaţiune Constanţa.
 
În baza art. 83 alin. 4 C.pen. rap. la art. 404 alin. 3 C.proc.pen.: Atenţia inculpatei asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor prevăzute Ia art. 85 alin. 1 şi 2 C.pen., precum şi asupra dispoziţiilor art. 88 C.pen., referitoare la revocarea amânării în cazul săvârşirii de noi infracţiuni.
 
În baza dispoziţiilor art. 274 alin. 1 C.proc.pen.: Obligă pe inculpată la plata cheltuielilor judiciare în cuantum de 1.000 lei. Pronunţată prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 24.11.2022.


 

Mai multe despre acest subiect pot fi citite accesând link-ul de mai jos
 
DNA Constanța a încheiat două acorduri de recunoaștere a vinovăției! Iată cu cine și când se va pronunța tribunalul
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii