Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Fostul șef al Poliţiei Transporturi Constanţa, acord de recunoaștere a vinovăției la DNA

ro

28 Jul, 2022 13:15 6004 Marime text


 
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus sesizarea instanței de judecată, în baza dispozițiilor art. 483 Cod procedură penală, cu acordurile de recunoaștere a vinovăției încheiate, conform portalului instanțelor de judecată, cu Corneliu Octavian Tănase și Carolina Dudnic.
           
Dosarele de urmărire penală privindu-i pe inculpați împreună cu acordurile de recunoaștere a vinovăției au fost înaintate la Tribunalul Constanța.
 
Facem precizarea că, referitor la acordurile de recunoaștere a vinovăției, această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
Potrivit unor surse, Corneliu Octavian Tănase din dosarul aflat pe rolul Tribunalului Constanța este fostul șef al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa.  
 
Contactat telefonic, fostul șef al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, comisarul şef de poliţie Corneliu Octavian Tănase, nu a dorit să facă nicio declarație pe marginea dosarului său.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii