Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce procurori pleacă de la Constanța

ro

03 Mar, 2022 00:00 3774 Marime text
  • Secția pentru procurori a CSM a decis, totodată, eliberarea din funcția de prim procuror a Parchetului Tribunalului Constanța a magistratului Gill Julien Grigore Iacobici, ca urmare a aprobării transferului la Parchetul Curții de Apel Constanța.
  • Adjunctul Parchetului Tribunalului, magistratul Andrada Georgiana Vasile, a primit un răspuns negativ la cererea de transfer.
 
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista procurorilor pentru care s-au soluționat cererile de transfer între diferite unități de parchet din țară.
 
Deciziile privind aprobarea sau respingerea cererilor de transfer au fost luate de Secția pentru procurori a CSM, în cadrul ședinței din datade 1 martie 2022.
 
Lista procurorilor care vor pleca de la Constanța este deschisă de magistratul Elena Cosmina Timiș, de la Parchetul Tribunalului Constanța, care a fost transferată la Parchetul Curții de Apel București.
 
În continuare, procurorul Mihai Adrian Dinu a obținut transferul de la Parchetul Judecătoriei Constanța la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, începând cu data de 1 aprilie 2022.
 
Magistratul Viorel Iordache, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, a obținut transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unitate la care era delegat.
 
La rândul său, procurorul Ionel Cristian Costache, de la Parchetul Judecătoriei Constanța, a primit un răspuns negativ pentru cererea de transfer la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, 2, 3 sau 5.
 
Șeful Parchetului Tribunalului Constanța, eliberat din funcție
 
Un răspuns negativ la cererea de transfer a primit și adjunctul Parchetului Tribunalului Constanța, magistratul Andrada Georgiana Vasile, care solicitase transferul la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
Solicitările pentru transferul la Parchetul Curții de Apel Constanța au fost însă admise pentru magistratul Elena Stoica, de la Parchetul Tribunalului Constanța, delegată la Parchetul Curții, dar și pentru șeful Parchetului Tribunalului, magistratul Gill Julien Grigore Iacobici, ce era, de asemenea, delegat la Parchetul Curții.
 
Secția pentru procurori a CSM a decis, totodată, eliberarea din funcția de prim procuror a magistratului Grigore Iacobici.
 
Procurorul Radu George Bucurică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, a solicitat să i se aprobe transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, însă solicitarea sa a fost respinsă.
 
A fost admisă cererea formulată de magistratul Georgiana Sitiavu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, de a fi transferată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Secția pentru procurori a CSM a decis să admită și cererea de transfer a magistratului Liviu Ticofschi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, începând cu data de 1 aprilie 2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Oficial, de azi
Magistratul Gill Julien Iacobici Grigore nu mai este șeful Parchetului Tribunalului Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii