Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce judecători din Constanța au fost admiși la concursul de promovare

ro

24 Dec, 2020 00:00 2156 Marime text
  • Conform datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța au fost declarați cinci judecători.
Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale concursului de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor.
 
Conform datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, la instanțele de pe raza Curții de Apel Constanța au fost declarați cinci judecători.
 
Astfel, magistratul Geta Cristina Ghernaja, din cadrul Tribunalului Constanța, a fost declarată admisă, cu un punctaj total de 95, aceasta optând pentru Secția I civilă a Curții de Apel Constanța.
 
La rândul său, judecătoarea Elisabeta Crihană a fost declarată admisă, cu 86 de puncte, opțiunea sa fiind pentru Secția a II-a de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța.
 
Nu în ultimul rând, și magistratul Augustina Livia Nistor a fost declarată admisă, cu 77 de puncte, la examenul de promovare, aceasta optând tot pentru Secția a II-a de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța.
 
În continuare, magistratul Gabriel Mustață, din cadrul Judecătoriei Constanța, a fost declarat admis, cu punctajul total 95, pentru Secția penală a Tribunalului Constanța.
 
La rândul său, și judecătorul Cătălin Marian Matei, de la Judecătoria Tulcea, a fost declarat admis, cu 83 de puncte, la Secția penală a Tribunalului Tulcea.
 
Citește și:

Judecători din Constanța promovați pe loc. Ce note au luat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii