Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii a luat Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la procurorii constănțeni

ro

12 Mar, 2020 00:00 2888 Marime text

Procurorii constănțeni s-au aflat în atenția Consiliului Superior al Magistraturii, pe ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori de la începutul acestei săptămâni aflându-se mai multe puncte legate de activitatea anchetatorilor de la Constanța.
 
Astfel, un prim punct a vizat conducerea Secției judiciare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. În această privință, Secția pentru procurori a CSM a hotărât prelungirea delegării în funcția de procuror-șef al Secției judiciare a magistratului Teodora Elena Rotea, ce își desfășoară activitatea în cadrul aceleiași unități de parchet.
 
Delegarea este valabilă începând cu data de 20 martie, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
Totodată, același for suprem al magistraților a hotărât respingerea propunerii de delegare în funcția de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a magistratului Mihai Adrian Dinu.
 
În prezent, procurorul își desfășoară activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Delegarea sa la unitatea de anchetă din capitală fusese solicitată începând cu data de 1 aprilie, pentru o perioadă de șase luni.
 
Citește și:
 
Plenul CSM se interesează de activitatea Secţiei Speciale. Doi procurori constănţeni lucrează la Secţie. Ambii vor să devină inspector judiciari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii