Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Municipiului București - Biroul Agresiuni Sexuale au reținut un bărbat, în vârstă de 46 de ani

ro

30 Jan, 2024 12:15 389 Marime text
                                                                                           Nr. 22 din 30 ianuarie 2024
 
REȚINUT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI PENTRU AGRESIUNE SEXUALĂ
 
La data de 29 ianuarie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale au reținut un bărbat, în vârstă de 46 de ani,  față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.
 
Cercetările au fost declanșate la data de 11 decembrie 2023, când polițiștii Biroului Agresiuni Sexuale au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.00, fiica lui minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi fost atinsă în repetate rânduri într-o zonă intimă, de către un bărbat, în timp ce se afla într-un tramvai, pe un traseu din Sectorul 4.
 
Astfel, în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 46 de ani.
 
La data de 29 ianuarie 2024, bărbatul a fost audiat, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.
 
Ulterior, față de cel în cauză a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii