Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevă din Ovidiu, județul Constanța, urmărită și agresată pe stradă de o colegă. Polițiștii au deschis o anchetă (video)

ro

06 Mar, 2019 11:08 3801 Marime text
Un caz șocant a avut loc ieri la Ovidiu, județul Constanța. O elevă în vârstă de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost agresată pe stradă de o colegă de școală. 

Incidentul ar fi avut loc ieri, în jurul orei 15.30. Eleva de la Liceul Tehnologic 'Ion Podaru' din Ovidiu a fost urmărită pe stradă de agresoare, care a atacat-o și a lovit-o fără milă.

Totul a fost filmat de colegii care au asistat la agresiune. Din păcate aceștia nu au venit în ajutorul victimei, ba mai mult i-au împiedicat pe cei care au vrut să intervină. 

După apariția imaginilor polițiștii din Ovidiu s-au autosesizat și au deschis o anchetă.

”Referitor la imaginile video în care sunt surprinse două eleve, ambele în vârstă de 13 ani, în timp ce, pe fondul unui conflict verbal, una dintre acestea o lovește pe cealaltă, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu s-au autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cu pricizarea că până la acest moment nu s-a formulat nicio plângere” - au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Reprezentanții IPJ Constanța au mai precizat că polițiștii au facut verificări și au stabilit că cele două fete sunt colege.

”Minorii se audiaza in prezenta unui părinte/tutore. Pana la acest moment, am spus ca nu s a formulat plângere, parintii nu au sesizat Poliția orașului Ovidiu” - au mai adăugat reprezentanții IPJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii