Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Movilița! Un bărbat, de 52 de ani, din Iași, reținut pentru agresiune sexuală. Victima, o minoră

ro

13 Jun, 2023 12:56 1189 Marime text



Azi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpatul: G.G., în vârstă de 53 de ani, din comuna Șipote, județul Iași, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prev. şi ped. de art. 219 alin 1 și alin 2 lit c din Cod Penal, constând în aceea că la data de 22.05.2023, în jurul orelor 11.30, aflându-se la intersecția străzilor Eroilor cu Trandafirului din localitatea Movilița, jud. Constanţa, a abordat-o pe minora O.A.P. încercând să-i ofere suma de 2 (doi) lei pentru a-l însoți într-o direcție necunoscută, însă, după ce minora a refuzat să primească suma de bani, a apucat-o de un sân, strângând-o, a mângâiat-o pe faţă, iar când aceasta a încercat să plece, a tras-o de păr şi a apucat-o de braţ, în încercarea de a o reţine, însă minora a reuşit să fugă.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Foto cu rol ilustrativ.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Constănțeanul care și-a agresat sexual soția a fost arestat!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii