Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în curtea unui liceu din Constanța! Începe procesul. Inculpații sunt trei copii

ro

23 May, 2022 00:00 2023 Marime text
 
  • Inculpaţii sunt trei minori, în vârstă de 15 ani, din Constanța, trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.
  • De precizat că în cauză, prin ordonanţa organelor de cercetare penală, cei trei copii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar prin ordonanța procurorului de caz s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei trei inculpați.
  • Pentru a proteja identitățile și intimitatea părților implicate în acest dosar, nu vom publica numele reale ale persoanelor vizate și nici alte date care ar putea conduce la identificarea acestora.
     
 
Începe procesul celor trei copii din Constanța, trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală! Victima celor trei băieți este, după cum spun anchetatorii, o minoră, de 15 ani, tot din Constanța.
 
Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanței sub aspectul competenței materiale și teritoriale, legalitatea sesizării instanței sub aspectul regularității rechizitoriului emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Judecătoria a constatat legalitatea administrării probelor în cursul urmăririi penale, legalitatea efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință a fost dispusă începerea judecății cauzei privindu-i pe inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 06 iunie 2022.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Inculpații se află în prezent sub control judiciar.
 
Cei trei copii sunt acuzați că în luna octombrie 2021, în timp ce persoana vătămată, în vârstă de 15 ani, se afla în curtea unui liceu tehnologic, prin constrângere fizică, au dus persoana vătămată într-un loc retras, unde au atins-o pe aceasta în zona sânilor, a fundului și a organelor genitale.
 
 De precizat că în cauză, prin ordonanţa organelor de cercetare penală, cei trei copii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar prin ordonanța procurorului de caz s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de cei trei inculpați.
 
Pentru a proteja identitățile și intimitatea părților implicate în acest dosar, nu vom publica numele reale ale persoanelor vizate și nici alte date care ar putea conduce la identificarea acestora.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Fost angajat al ISU Dobrogea, la psihiatru! Este acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii