Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Canabis și cocaină la Cernavodă! Mascații au găsit bani, un pistol și 100 de kilograme de substanță vegetală verde (video)

ro

12 Nov, 2021 00:00 5808 Marime text

 
  • În urma percheziţiilor, au fost găsite o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.
 
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - ST Constanța, au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat (A.B.S.), de 34 de ani, din orașul Cernavodă, județul Constanța, suspectat de  trafic de droguri de risc și de mare risc.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța.
 
În cauză, polițiștii au efectuat trei percheziții la locuința unui tânăr din Cernavodă, suspectat de trafic de droguri de risc și mare risc.
 
În urma percheziţiilor a fost găsită o cultură outdoor de cannabis.
 
În urma percheziţiilor, au fost găsite o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, 2 telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.
 
La acțiune au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Oficial!
Percheziții în Tulcea, București, Dâmbovița și Ilfov. Ce au găsit mascații (VIDEO)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii