Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat agresat în Constanța. Control judiciar pentru principalul suspect

ro

11 Mar, 2021 14:58 1045 Marime text


Azi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 zile, față de un bărbat, în vârstă de 47 ani, cetățean român, fără antecedente penale, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-au reținut următoarele:

La data de 27.02.2021, în intervalul orar 20:30-20:40, inculpatul S.L.M. l-a agresat fizic pe numitul A.P.A, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din mun. Constanța, lovindu-l cu pumnii și cu o sticlă în zona capului, agresiuni care i-au cauzat leziuni ce au necesitat 3-4 (trei-patru) zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând totodată ordinea și liniștea publică prin violențele și amenințările comise împotriva persoanei vătămate.
 
Cercetările vor fi efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat. 
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii