Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții într-un dosar penal de furt calificat, la Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

21 Feb, 2024 09:40 939 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța
 
  • La această oră, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează două percheziții domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, potrivit IPJ Constanța.
 
Perchezițiile au loc în municipiul Constanța și comuna Poarta Albă.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoana bănuită, un bărbat, de 30 de ani, ar fi săvârșit șase infracțiuni de furt calificat din locuințe, în cartierele Coiciu și Palas din municipiul Constanța.
 

„Persoana bănuită ar fi pătruns în imobilele respective profitând de faptul că persoanele vătămate au lăsat ușa neasigurată și ar fi sustras bani și bijuterii”, spun  polițiștii.

 
Prejudiciul total este de aproximativ 20.000 de lei.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
La acțiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța.
 

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai transmite sursa citată.

UPDATE:

Surse apropiate anchetatorilor au declarat, pentru ZIUA de Constanța, faptul că cel în cauză nu se află pentru prima dată în atenția oamenilor legii, el având un cazier impresionant.

Cel suspectat de comiterea fatelor este proaspăt eliberat din penitenciar.

Ancheta continuă.


Citește și
Un tractorist și un sofer sancționați de polițiștii rutieri! Ce au stabilit oamenii legii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii