Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Un tânăr mascat, filmat când intra într-o casă din Constanța! Percheziții

ro

21 Feb, 2024 12:11 1923 Marime text
  • Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Miercuri, 21 februarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează două percheziții domiciliare într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat!
 
Potrivit IPJ Constanța, perchezițiile au loc în municipiul Constanța și în comuna Poarta Albă.
 
Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada ianuarie – februarie a.c., persoana bănuită, un bărbat, de 30 de ani, ar fi săvârșit șase infracțiuni de furt calificat din locuințe, în cartierele Coiciu și Palas din municipiul Constanța.
 

„Persoana bănuită ar fi pătruns în imobilele respective profitând de faptul că persoanele vătămate au lăsat ușa neasigurată și ar fi sustras bani și bijuterii”, spun  polițiștii.

 
Prejudiciul total este de aproximativ 20.000 de lei.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
La acțiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Constanța.
 
„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, mai transmite sursa citată.
 
După mediatizarea cauzei, pe adresa cotidianului ZIUA Constanța o persoană ne-a semnat că individul cercetat în prezenta cauză i-ar fi pătruns în locuință de unde ar fi sustras suma de 300 de lei.

Mai mult, persoana în cauză ne-a furnizat și un video cu individul, imagini pe care le puteți urmări mai jos:   
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Două persoane bănuite de șantaj, reținute la Constanța! Cum acționau suspecții

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii