Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Site-urile Youtube, iTunes si Wikipedia au cazut de Ziua Independentei

ro

06 Jul, 2010 20:06 2149 Marime text

youtube4_26.jpgProblemele întâmpinate de trei site-uri importante din lume, în aceeaşi zi, au trezit suspiciuni.

Mai multe site-uri importante printre care iTunes, YouTube şi Wikipedia au fost avut probleme pe data de 4 iulie, în ziua în care americanii au sărbătorit Ziua Independenţei.

Magazinul iTunes a fost atacat, la fel ca şi Youtube, iar site-ul Wikipedia n-a putut fi accesat din cauza unei căderi masive de curent. Toate site-urile au fost reparate în doar câteva ore, dar căderea aproape simultană a celor trei a trezit suspiciuni.

Potrivit dailymail.co.uk, sincronizarea arată faptul că hackerii au ales special Ziua Independenţei pentru că exista posibilitatea ca programatorii să fie mai relaxaţi şi mai puţini.

Primul site care a înregistrat probleme a fost Youtube, mai ales atunci când utilizatorii încercau să acceseze videoclipuri ale lui Justin Bieber, aceştia fiind redirecţionaţi către site-uri pornografice sau către ştiri în care se spunea că a murit într-un accident de maşină. Şi contul acestuia de Twitter a devenit ţinta atacurilor, pe pagina sa "My World Tour" utilizatorii fiind întrebaţi unde să concerteze în continuare, fără nici o restricţie.

Continuarea pe: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii