Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghidul petrecerilor organizate de 8 Martie la Constanţa (galerie foto)

ro

01 Mar, 2017 00:00 16124 Marime text
Şi anul acesta, Ziua Internaţională a Femeii este marcată la Constanţa cu petreceri dedicate exclusiv sexului frumos. Direcţia 5, No Stress şi Silviu Covaci se află pe numele afişelor ce promit distracţie şi un 8 Martie perfect!
 
Dacă vă doriţi să luaţi parte la o petrecere, dar încă nu v-aţi decis asupra locaţiei, vă prezentăm cele mai interesante opţiuni disponibile la Constanţa.
 
Aşadar, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, Zebrano Restaurant & Bar, din zona peninsulară a Constanţei, pregăteşte o super petrecere. Chef şi voie bună, alături de un meniu deosebit. Hari Gromoşteanu va fi prezent în calitate de invitat.
 
Doors Club pregăteşte un eveniment în care se va dansa şi cânta alături de trupa No Stress, care a luat fiinţă în vara anului 2013. De atunci, bandul este prezent pe scena muzicală a cluburilor din Bucureşti. Show-ul lor se bazează exclusiv pe interpretarea celor mai cunoscute piese naţionale şi internaţionale ale artiştilor deja cunoscuţi, repertoriul fiind unul vast, de la pop-rock, reggae, rock, la muzică uşoară românească, R&B sau jazz. Preţul unui bilet este 20 de lei.
 
De asemenea, doamnele şi domnişoarele se vor putea relaxa, pe 8 martie, începând cu ora 21.30, în Club Phoenix, într-o companie selectă: Silviu Covaci (chitară/voce), Virgil Stoica (bass) şi Ionuţ Micu (tobe).
 
Direcţia 5 va cânta în Luv, cu dedicaţie pentru sexul frumos. „Mii de emoţii într-o seară care celebrează femeia din tine, fata din tine sau mama din tine!“, scriu organizatorii pe Facebook. Intrarea costă 30 de lei. De asemenea, femeile vor fi în centrul atenţiei şi în Princess Club, unde este programată o petrecere dedicată Zilei Internaţionale a Femeilor.
 
Şi în Heaven's Hell va avea loc o petrecere. „Se pot spune multe despre femei, dar un lucru e sigur, sunt companionul perfect pentru distracţie şi pentru cele mai reuşite petreceri. Aşa că, dragele noastre, doamne şi domnişoare, miercuri, 8 Martie, sunteţi invitate speciale la cel mai tare party dat în cinstea voastră. Şi pentru că este o zi specială, facem cinste sexului frumos cu long drink-uri, între orele 22.00-24.00“, transmit, pe Facebook, organizatorii. De muzică se va ocupa DJ Kronk. De menţionat că intrarea este liberă.
  
Un eveniment dedicat femeilor se va desfăşura şi la Elton Ballroom, salon Sapphire. Formaţia Opuss Constanţa va fi prezentă în calitate de invitat special. Va avea loc şi o tombolă cu premii. Un meniu costă 149 de lei.
 
Pe 8 martie, formaţia Makidonia va întreţine atmosfera la restaurant Promenada. Meniul costă 130 de lei de persoană. La restaurant Aurora Mamaia petrecerea de 8 Martie va începe de la ora 17.00. Meniul costă 90 de lei de persoană.
 
Şi hotel Iaki din staţiunea Mamaia pregăteşte o seară specială pentru toate femeile. Ele vor avea parte de un meniu special, dans şi voie bună. Vor fi prezenţi un ansamblu grecesc, trupa Tomis Quartet şi trupa de dans Cabaret Unique.
 
Totodată, La Scoica Land organizează o petrecere de 8 Martie. Distracţia va fi asigurată de formaţia Polifonic Band, iar spre final atmosfera va fi întreţinută de Mystique Boys.
 
Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită şi în stil grecesc! Pe 8 martie, începând cu ora 19.00, la restaurant Akolade vor fi prezenţi Acropolis Band şi Ansamblul de dansuri greceşti „Elpis“. Meniul, care poate fi şi vegan, costă 150 de lei de persoană. Se aplică 10% reducere pentru grupuri de minimum 20 de persoane.
 
De asemenea, femeile vor fi sărbătorite într-o atmosferă de petrecere marcată de un program artistic cu muzică live la restaurant LagunaFormaţia Sonex va întreţine distracţia.
 
Surse foto: Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii