Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porților Deschise, la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia

ro

01 Mar, 2020 11:21 2333 Marime text


Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia a organizat în 27 februarie 2020, Ziua Porților Deschise. Evenimentul, parte a calendarului înscrierilor copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2020-2021, a fost dedicat preșcolarilor, părinților acestora, dar și altor persoane interesate de clasa pregătitoare.
 
Aceștia au primit răspunsuri referitoare la specificul actului educațional al clasei pregătitoare și la modalitatea de înscriere a copiilor, au făcut cunoștință cu doamnele învățătoare și au interacționat cu elevii, care i-au așteptat cu mici surprize.
 
Vizitarea sălilor de clasă, a cabinetelor/ laboratoarelor, bibliotecii, a sălii de sport, a permis familiarizarea viitorilor elevi cu mediul școlar și, împreună cu părinții, cunoașterea condițiilor oferite de școală, a activităților și performanțelor actualilor beneficiari ai educației. Astfel, cadrede didactice au venit în întâmpinarea dorinței părinților de a descoperi o şcoală de referinţă și de a face cea mai bună alegere pentru copiii dumnealor.
 
 Sursa foto: ​Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii