Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:25 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zâmbete, voie bună și multe daruri Moș Crăciun a ajuns la prichindeii de la „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto)

ro

23 Dec, 2016 00:00 2280 Marime text
Sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța s-a umplut, ieri seara, de colinde, poezii, cântece de Crăciun, multe râsete și voie bună. 
   
Evenimentul colorat de zâmbete și fericire a fost spectacolul de Crăciun a copiilor   de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“, care s-au întâlnit cu nimeni altul decât cu Moș Crăciun. Bătrânelul a sosit cu sacul plin, spre entuziasmul micuților care l-au așteptat așa cum se cuvine. 
   
Prichindeii, părinţii şi educatoarele s-au aflat într-un cadru festiv, au cântat şi au dansat cu mare bucurie. Pe scenă a tronat un brad îmbodobit cu globulețe de toate culorile, beteală și diferite ornamente de Crăciun. 
Copiii, de la mic la mare, au dansat, au cântat colinde de Crăciun și au prezentat părinților și bunicilor sceneta nașterii pruncului Isus. Alături de Maria și Iosif pe scenă au urcat cei trei magi, îngerii, regele Irod. Nu a lipsit din decor nici ieslea, unde s-a născut pruncul Isus.
   
De departe, vedeta serii a fost  Moș Crăciun. Încântat de spectacolul prichindeilor talentați, Moșul i-a răsplătit pe toți cei care au participat la spectacol cu multe cadouri, aducând bucurie și zâmbete pe chipurile celor mici

“Moş Crăciun este cel care învăluie sărbătorile de iarnă în mister si, în acelasi timp, dezvăluie o realitate pe care adulţii au uitat-o: minunea ca certitudine. Desigur, el este, todată, închipuirea celui care iartă boacănele, este bun şi blând prevestind o lume mai bună. Moş Crăciun are, dacă vreţi, corespondent în Naşterea Mântuitorului, Cel care a adus lumii alternativa unei vieţi mai bune, a purităţii şi a dragostei care îşi găseşte ecolul cel mai concret în copii. Anul acesta am pregătit o scenetă care a punctat acest moment al Naşterii, moment ce şi-a mărit emoţia fiind pus în scenă de copii...şi nu orice fel de copii – ci de copii geniali”, a declarat coordonatorul centrului, Liliana Naclad.

Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“ pune la baza tuturor acţiunilor întreprinse dragostea şi respectul pentru copi. Educatoarele şi coordonatorul centrului, Liliana Naclad, acordă toată atenţia necesară copiilor, zâmbetele fiind, desigur, nelipsite. Au construit o relaţie apropiată cu cei mici şi le-au câştigat încrederea, de aceea prichindeii le răspund „cu aceeaşi monedă“, a fericirii şi a respectului. Se acordă atenţia cuvenită dezvoltării micuţilor, iar asta se vede pe chipurile copiilor.   Activitatea Centrului de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“ Constanţa îşi va extinde activitatea în această primăvară urmând a-şi derula activitatea într-un spaţiu generos din zona Trocadero. 

Contact – 0733932824, 0760103506

Ti-a placut articolul?

Comentarii