Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend plin de concursuri și olimpiade pentru elevii din Constanța

ro

08 Apr, 2016 19:13 2883 Marime text
 
Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează Concursul de Chimie „Petru Poni” (cls. IX-XII, filiera tehnologică) care se va desfăşura mâine, 9 aprilie, la Liceul Tehnologic „I. N. Roman”. Proba scrisă începe la ora 9.30 şi va dura 3 ore, iar accesul în sălile de examen a celor 41 de elevi înscriși este permis în intervalul orar 8.30 - 8.45. Rezultatele iniţiale se vor afişa tot mâine la  centrul de examen şi pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanţa.
 
Tot mâine, începând cu ora 10.00, la Școala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand”, va avea loc Olimpiada Universul cunoașterii prin lectură destinată elevilor din şcolile gimnaziale din mediul rural,  obiectivul acesteia fiind  asigurarea egalităţii de şanse la nivelul activităţii de excelenţă, prin valorificarea competenţei de lectură.  La această competiție s-au înscris 198 de elevi, din 20 de unități de învățământ din mediul rural. Proba durează două ore, iar rezultatele inițiale vor fi  publicate mâine pe forumul inspectoratului, dar și la Școala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand” din Constanța.
           
În perioada 9-10 aprilie, se vor desfăşura  fazele județene din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Școlar la S-Rugby nivel primar, tetratlon nivel gimnazial și pentatlon gimnazial. In cadrul Olimiadei Gimnaziilor, are loc etapa regionala la şah.  Competiţiile se vor desfăşura în trei centre din municipiu, la care vor participa 110 elevi din Constanța si  30 elevi din judetele Tulcea, Brăila, Galați, Buzău și Vrancea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii