Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizită de prestigiu la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanța (galerie foto)

ro

09 Dec, 2019 15:24 4070 Marime text
Vineri, 6 decembrie 2019, Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanța a fost gazda unei vizite importante: ambasadorul Franței la București, dna Michèle Ramis, însoțită de dna  Hélène Ross, directorul Institutului Francez la București și de reprezentanții Alianței Franceze Constanța, prof. Marinela Mitrenga și prof. Ileana Meheleanu.

Scopul vizitei a fost acela de a promova afilierea  Liceului Teoretic "Ovidius" la rețeaua liceelor bilingve francofone din Romania, rețea care în prezent numără 23 de instituții de învățământ și  obținerea mărcii de calitate #LabelFrancEducation.

Oaspeții au avut ocazia de a asista la prezentarea liceului, realizată de profesorii catedrei de limba franceză, dar și de profesorii care vor preda discipline nonlingvistice în franceză.

Alături de cadrele didactice s-au aflat și elevii ciclului gimnazial și liceal, care au prezentat câteva dintre proiectele artistice asociate studiului limbii franceze, având ocazia apoi să discute cu invitații despre particularitățile sistemului de învățământ francez. 


Sursa foto: Liceul Teoretic "Ovidius"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii