Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:59 09 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța Ședințe gratuite de pregătire pentru bacalaureat

ro

11 Mar, 2021 11:26 1791 Marime text
  • Facultatea de Matematică Informatică organizează ședințe gratuite de pregătire pentru bacalaureat
 
 Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 20.03.2021 - 05.06.2021, o nouă sesiune de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2021. Participarea la lecțiile de Matematică și Informatică este gratuită, acestea fiind susținute online, pe platforma Cisco Webex, în  fiecare sâmbătă, între orele 10.00-12.00.
 

Este al doilea an consecutiv în care Facultatea de Matematică Informatică organizează sesiune de pregătire pentru examenul de Bacalaureat în format online, având deja o tradiție de peste 20 de ani de întâlniri în format clasic. Ediția de anul trecut s-a bucurat de mare succes și în urma acesteia, Universitatea Ovidius a câștigat mulți studenți foarte buni, care, la acel  moment, nu aveau în vedere să aleagă o universitate din țară, fiind deciși să meargă la studii în afară. Aceste întâlniri le oferă elevilor avantajul de a interacționa în mod direct cu cadrele univeristare și de a înțelege valoarea pe care o au informațiile predate. Aceste lecții model se află la îmbinarea dintre noțiunile predate la liceu și cele de la nivel de studii universitare și au rolul de a facilita trecerea și de a le arăta elevilor că parcursul educațional este unul natural, facil. Ne dorim ca la aceste întâlniri să poată participa, alături de cadrul didactic, și studenți și absolvenți de succes, a precizat lect. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pentru digitalizare, studenți și alumni al UOC.


Elevii interesați să participe la aceste webinarii se pot înscrie utilizând următorul formular: http://bit.ly/FormularBAC2021. De asemenea, cei interesați să afle detalii suplimentare despre ședințele de pregătire pot accesa https://fmi.univ-ovidius.ro/planificare-lectii-bacalaureat-fmi-2021/.
La finalizarea programului de pregătire, elevii vor primi diplome de participare, acordate de FMI.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii