Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doctoranzii Facultății de Medicină a Universității Ovidius din Constanța, premiați la Congresul Mondial ISMH

ro

27 May, 2024 15:48 493 Marime text
Sursa foto: Universitatea Ovidius Constanța

 
Zece doctoranzi din cadrul Școlii Doctorale de Medicină a Universității Ovidius din Constanța (UOC) au fost premiați la cea de-a 47-a ediție a Congresului Mondial al Societății Internaționale de Hidrologie Medicală și Climatologie (ISMH), organizat în perioada 23 – 25 mai 2024, la Techirghiol.

Tinerii cercetători au prezentat o parte dintre rezultatele studiilor realizate în cadrul lucrărilor de doctorat, în care abordează teme din domeniul balneologiei și medicinei de recuperare, iar lucrările acestora vor fi incluse într-un volum de abstracte indexat ISI WOS.

Doctoranzii premiați în cadrul Congresului Mondial ISMH sunt: Dalila-Andreea Nedelcu (anul I), Irem Abdula (anul I), Adelina-Elena Cristea (anul II), Mihaela Minea (anul II), Daniel Rafti (anul II), Bianca Neagu (anul II), Andreea-Bianca Uzun (anul III), Liliana Vlădăreanu (anul III), Alexandra Ciota (anul IV), Magdalena Dumitrescu (anul IV).

La Congresul ISMH, care a marcat aniversarea a 125 de ani de activitate în balneologie și medicină, la Techirghiol, au participat specialiști de renume din țară și din străinătate: Japonia, Turcia, Franța, Germania, Spania, Portugalia, Italia, Nigeria, Ungaria, Serbia, SUA, Cuba și Suedia. 

Citește și:
Facultatea de Educație Fizică și Sport a organizat Cupa Studentului Universității Ovidius din Constanța – Ediția 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii