Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța celebrează Ziua Internațională a Antarcticii

ro

14 Dec, 2023 18:45 823 Marime text
  • Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 15 decembrie 2023, începȃnd de la ora 14.00, un seminar științific dedicat Zilei Internaționale a Antarcticii.

Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează vineri, 15 decembrie 2023, începȃnd de la ora 14.00, un seminar științific dedicat Zilei Internaționale a Antarcticii, transmite un comunicat de presă din partea UOC.

„Începȃnd din anul 2013, în cadrul Facultăţii de Știinţe ale Naturii şi Știinţe Agricole, se marchează, în luna decembrie, Ziua Antracticii, celebrată oficial la 1 decembrie, data semnării Tratatului Antarctic. Prin această manifestare dorim să-i informăm pe studenţii noştri naturalişti dar şi pe toti cei interesaţi, despre importanţa şi caracteristicile acestui continent, atȃt de îndepărtat dar deosebit de interesant”, precizează conf. univ. dr. Daciana Sava.


Potrivit organizatorilor, la ediția din acest an vor participa: contraamiralul Marcelo Tarapow (Naval Education General Manager, Armada Argentina şi preşedinte al Academiei Antarctice din Argentina), contraamiralul de flotilă Marian Săvulescu, membru al expediției RONARE 2017, şi lect. univ. dr. Anca Tudorancea, de la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti.

Seminarul se va desfășura online, pe platforma Webex, link de acces: https://ovidius.webex.com/meet/daciana.sava, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Universitatea Ovidius din Constanța a participat la evenimentul internațional „Higher Education European Networking Summit” (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii