Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un premiu I, un premiu III și două mențiuni Mirciştii, pe podiumul Salonului Național de Inventică și Creație Științifică

ro

28 Nov, 2014 00:00 2469 Marime text
În perioada 19 - 23 octombrie, la București, au avut loc mai multe manifestări ale Salonului Național de Inventică și Creație Științifică pentru Tineret, în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus. La eveniment au participat și elevi de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, membri ai Centrului de Cercetări al Elevilor.

Ei au prezentat lucrări cu grad mare de originalitate, la secțiunea Tehnologii ale Viitorului (robotică, graphic design, arhitectură futuristă), care au fost premiate, în acest an, la diferite competiții internaționale: East European Space Settlement Design Contest, faza finală din SUA, Kennedy Space Center - International Space Settlement Design Contest. Juriul a acordat următoarele premii elevilor mircişti: un premiu I, un premiu III și două mențiuni de onoare. Iată numele participanților constănțeni: Bianca Burtoiu, Diana Andreea Catană, Marina Cozma, Bogdan Dincă, George Costin Dobrin, Valentina Isbățoiu, Tiberiu Andrei Lepădatu, Tudor Mangri, Oana Matei, Tatiana Alexandra Panchici, Irina Maria Pătrăhău, Adrian Pîrvu, Matei Popovici, Andreea Stanciu, Dalia Stoian, Octavia Tudorache și profesorul lor, Ion Băraru. Este de menționat că elevii au prezentat lucrări care au fost elaborate de mai mulți colegi din fiecare proiect, dar rigorile manifestării au impus prezența a maximum trei elevi de proiect.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii