Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg de mărțișoare la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ din Constanța

ro

27 Feb, 2019 15:36 2754 Marime text
Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul“ din Constanța organzează în perioada 25-28 martie un târg de mărișoare, eveniment afllat la prima ediție.  Confecționate de elevii școlii, mărțișoarele și-au găsit repede cumpărători.

„Pentru că la 29 deviza este.... Impecabil! Părinți alături de copii alături de profesori, Familia 29,  au fost la datorie și au fost ... impecabili! Vă așteptăm!“, au transmis reprerezentanții unității de învățămâmânt.

„Acțiunea s-a desfășurat sub patronajul Asociației de părinți, iar mărțișoarele au fost confectionate de toti copii școlii, începând cu pregătitoare și până la clasa a VII-a, sub coordonarea învățătoarelor și dirigintelor. Bănuții strânși au fost sub forma de donație benevolă în locul mărțișoarelor luate. Nu au existat prețuri stabilite. Tot processul a fost supraveghet de reprezentanții asociației de părinți. După încheierea activității, președintele Asociației de părinți și un membru s-a decis ca acești bănuți să fie folosiți împreună cu alții pe care asociația îi are pentru a demara realizarea unui spațiu (noi îi spunem campus multifuncțional), destinat părinților și copiilor. Pe scurt, o zonă amenajată cu alei și băncuțe la intrarea în școala și care la începerea și finalul programului va fi spaâiu destinat părinților care își așteaptă copii,  astfel încat aceștia să nu mai stea în stradă printre mașini. În  resstul orelor va fi spațiu destinat copiilor în pauze și activităților în aer liber“, a declarat Ion-Denys Ciorogaru, directorul unității școlare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii