Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simulare Bacalaureat. Elevii din cadrul minorităţilor naţionale susţin astăzi, proba la limba şi literatura maternă

ro

19 Mar, 2019 07:34 1427 Marime text
Elevii din cadrul minorităţilor naţionale susţin astăzi, proba la limba şi literatura maternă din cadrul simulării Bacalaureatului, după cum este prevăzut în calendarul aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Următoarea probă, cea obligatorie a profilului, va avea loc miercuri, iar joi - proba la alegere a profilului şi specializării doar pentru elevii claselor a XII-a.

Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.

Conform prevederilor legale în vigoare, rezultatele obținute la simularea națională nu se contestă. Acestea sunt analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.
 
Notele obținute la simulare nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele pot fi trecute în catalog.
 
În anul școlar 2017 - 2018 la Constanța s-au înscris pentru susținerea simulării examenului național de bacalaureat 9663 de candidați - 4897 de elevi clasa a XI-a și 4588 de elevi clasa a XII-a.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii