Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:50 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rămas-bun, Baby Genius! Tony a predat cheia succesului (galerie foto)

ro

27 Jun, 2016 18:16 3140 Marime text
În mod tradiţional, copiii înscriși la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius” care împlinesc vârsta necesară pentru a merge la școală, în vară, părăsesc rândurile micuților și își pregătesc ghiozdanul cu rechizite pentru a intra în etapa următoare. În această vară, Tony, împlinind şase ani, este cel care a spus adio colegilor săi mai mici. Pentru a-și lua rămas-bun de la el, la „Baby Genius” a fost organizată o serbare, de unde nu au lipsit zâmbetele, distracția și voia bună.
 
Dat fiind că serbarea lor a coincis cu Ziua Internațională a Iei, micuții au purtat costume naționale, iar părinții acestora au îmbrăcat cele mai originale ii. Zglobii, frumoşi și senini, aceștia s-au distrat alături de Minnie Mouse și clovnul Arechino, invitații speciali de la serbare. Împreună cu aceștia, picii au dansat, au cântat, au recitat poezii, atât în limba română, cât și în limba engleză, s-au jucat, au mâncat dulciuri, iar la final au primit și diplome.

Predarea cheii succesului, gest simbolic prin care Tony transmite ştafeta 

Predarea cheii este un gest simbolic prin care se transmite ştafeta între generaţii. Cei ajunși la finalul călătoriei lor prin lumea lipsită de griji şi plină de zâmbete a centrului „Baby Genius” lasă celor mici, ca moştenire, cheia de aur a succesului, în speranţa că aceasta îi va ajuta pe „urmaşii” lor să deschidă toate uşile colorate ale copilăriei lor.
 
„Cheia succesului este un simbol prin a cărui înmânare copiii care finalizează etapa preșcolară predau către cei mici o cheie care să le deschidă drumul către succes. Este un mod de a-şi lua rămas-bun de la colegii mai mici şi, în același timp, de a-i încuraja. Sperăm că, pornind către drumul descoperii personale, micile genii să aibă în permanenţă această cheie formată din atitudine pozitivă, încredere în sine și valori morale a căror bază a fost pusă la Baby Genius”, a spus Liliana Naclad.
 
Tony a cântat „La revedere, cheiță dragă” și a predat cheia succesului camaradului său mai mic, Eduard. El, alaturi de alti zece colegi, îşi va lua zborul de la „Baby Genius” în anul 2017. Acest moment a marcat pentru Tony, deopotrivă, un sfârșit distractiv și un nou început provocator. Alături de Tony, la serbare, au venit mama și bunica acestuia. Bunica era foarte emoționată de faptul că participă la acest eveniment important din viața nepotului și ne-a mărturisit: „Sunt emoționată să-l văd ajuns aici și conștientă, în același timp, că, odată cu el cresc grijile, cheltuielile și toate cele. Când sunt mici, și grijile sunt mici. Împreună cu el cresc și grijile și problemele.”

Info contact Grădiniţa „Baby Genius”
Adresa: Strada Călăraşi nr. 11, Constanţa
Web-site: www.gradinita-genius.ro
Facebook: www.facebook.com/BABY-Genius  
Email: contact@gradinita-genius.ro
Telefon: 0760 103 506.

Ti-a placut articolul?

Comentarii