Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:15 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul ”Combinând pasiunea și cariera”, desfășurat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, ajuns la a treia ediție

ro

28 Apr, 2021 17:13 627 Marime text


Proiectul ”Combinând pasiunea și cariera”, organizat de Consiliul Elevilor din cadrul Colegiului Național Mircea cel Bătrân, a ajuns la cea de-a treia ediție.

Acesta s-a desfășurat luni, 26 aprilie 2021, și i-a avut ca invitați pe trei foști mirciști, în prezent, studenți ai unor prestigioase universități ale lumii.

„Suntem foarte bucuroși că am reușit să-i aducem laolaltă pe Teo Moraru, George Chichirim și Răzvan-Mihai Ursu în fața elevilor liceului care își doresc să urmeze domeniul STEM. Feedbackul primit a fost pozitiv, atât din partea participanților, cât și din partea invitaților, iar atmosfera a fost prietenoasă și confortabilă. Ne dorim să creăm tot mai multe oportunități în care foștii elevi să ne poată împărtăși experiențele lor. O sesiune motivantă, dinamică și cuprinzătoare. Mulțumim tuturor!“, a precizat pe pagina de Facebook Andreea Constantin, Președintele Consiliului Școlar al Elevilor CNMB.

Teodora Moraru este studentă la Facultatea de Automatică și Calculatoare, din cadrul Universității Politehnica Bucurști, George Chichirim este student la Universitatea din Oxford și fost inginer software pentru Google, iar Răzvan Mihai Ursu este în prezent student la TU München.

Cei trei absolvenți ai Colegiului Național Mircea cel Bătrân le-au împărtășit actualilor liceeni din experiențele lor, le-au răspuns întrebărilor și le-au prezentat oportunitățile de care aceștia pot beneficia prin prisma studiilor pe care le urmează în prezent.

Ti-a placut articolul?

Comentarii