Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:20 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesor din Constanţa, eliminat de la concursul de ocupare a posturilor didactice. Iată de ce!

ro

12 Jul, 2017 16:01 2073 Marime text
818 candidaţi au susţinut, azi, miercuri proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice. Acesta a avut loc în trei unități de învățământ: Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, Colegiul Național „Mihai  Eminescu” și Liceul Teoretic „Traian”. Un candidat care sustinea proba la Educatie fizică a fost eliminat din concurs, pentru fraduă. Acesta avea căşti în urechi.

  Potrivit ISJ Constanţa, 110 candidaţi înscrişi au absentat, iar 93 de candidați s-au retras din concurs.
 
Concursul a constat în două probe. Proba scrisă și proba practică care constră într-o inspecție specială la clasă, în profilul postului.
Candidații trebuie să obţină minimum nota şapte atât la proba scrisă, cât şi la proba practică pentru titularizare. De asemenea, pentru angajarea pe perioadă determinată, ca suplinitor, candidații trebuie să obțină minimum nota cinci atât la proba scrisă, cât şi la proba practică pentru angajare.
 
Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 18 iulie, contestaţiile se depun în perioada 18-19 iulie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 25 iulie.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice sau a catedrelor vacante sau rezervate în învăţământ din acest an, au fost publicate 207 posturi pentru angajare pe perioadă nedeterminată și 1.700 de posturi complete și incomplete pentru angajare pe perioadă determinată.
 Toate actele normative care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului, repartizarea candidaților, precum şi programele specifice pentru concurs pot fi consultate pe site-ul ISJ Constanța.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii