Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când își pot depune dosarele candidaţii la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor rămase vacante

ro

22 Aug, 2023 15:51 839 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Candidaţii la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor rămase vacante (n.r. - care vor să devină profesori suplinitori) îşi vor putea depune dosarele la inspectoratele şcolare în zilele de 24 şi 25 august, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, conform AGERPRES.
 
Candidaţii la concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor rămase vacante (n.r. - care vor să devină profesori suplinitori) îşi vor putea depune dosarele la inspectoratele şcolare în zilele de 24 şi 25 august, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, conform AGERPRES.
 
Potrivit sursei citate, organizarea şi desfăşurarea probelor practice/orale în profilul postului are ca termen ziua de 28 august.
 
Proba scrisă şi comunicarea rezultatelor se va face pe 29 august, iar contestaţiile vor putea fi depuse pe 29 şi 30 august.
 
Repartizarea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate şi ocuparea acestor posturi se va face pe 31 august şi 1 septembrie.
 
Conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei candidaţii care au luat peste nota 7 la Titularizare au fost repartizaţi în zilele de 17 şi 18 august.
 
În perioada 24 august - 1 septembrie se pot efectua detaşări în interesul învăţământului pentru cadrele didactice titulare anterior concursului naţional, sesiunea 2023, precum şi pentru cadrele didactice debutante din învăţământul preuniversitar de stat şi particular care au promovat examenul naţional pentru obţinerea definitivării în învăţământ, sesiunea din acest an.
 

„Aceste detaşări nu se consideră în afara Calendarului şi nu se analizează în cadrul comisiilor paritare constituite la nivelul inspectoratelor şcolare, iar pentru aceste detaşări nu este necesar avizul Ministerului Educaţiei”, afirmă aceeaşi sursă.



Citește și:
Absolvenții de liceu au susținut ultima probă a Bacalaureatului de toamnă. Când vor fi afișate rezultatele
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii